NL     FR

Fietsvakantie

Het hoeft geen betoog dat Uw volgende fietsvakantie in Villa Vogelsanck een topper wordt. U komt namelijk terecht in het walhalla van de Vlaamse wielersport, hier worden kampioenen gesmeed.

Het verblijfcentrum bevindt zich aan de top van de Kluisberg , langs de route van talrijke wielerwedstrijden, waaronder ook de enige echte “ Ronde van Vlaanderen”.

Verschillende befaamde hellingen zoals de Patersberg, de Kwaremont, de Koppenberg …. liggen in de onmiddellijke omgeving van het centrum. Tal van fietsroutes vind u in de onmiddelijke omgeving.

Mountainbikeliefhebbers beschikken over liefst 406 km aan geluste routes doorheen het glooiende landschap van de Vlaamse Ardennen. Het Kluisbos en zijn omgeving waren in het verleden al meermaals het décor voor Belgische en Europese bekerwedstrijden, zelfs het Europees kampioenschap mountainbike 2005 werd hier betwist. In de directe omgeving vindt u tevens een heus bike-trial parcours voor de echte waaghalzen. Een gespecialiseerde fietswinkel met hersteldienst bevindt zich op wandelafstand.

Bent u na al dat fietsgeweld aan een verpozing toe, bezoek dan het Centrum Ronde van Vlaanderen te Oudenaarde en kom alles te weten over je favoriete wedstrijd of renner.